Ipad Mini 6 (2021) - 64GB 5G Apple Pencil (2e) Hoes

575 EUR

Ipad Mini 6 (2021) - 64GB + 5G + Apple Pencil (2e) + (Gratis) Hoes + (Gratis) Standaard 
iPad en Apple Pencil is enkele keren gebruikt en word daarom ook weggedaan. Aangeschaft voor werk, maar achteraf toch weinig gebruikt.  Aankoopdatum: 15-01-2022


De iPad en Apple Pencil word geleverd met originele verpakking van Apple waar het product ook is ingeleverd. Ook word het geleverd inclusief Hoes voor de iPad en een standaard. 


Over de iPad Mini 6 (2021) - 64GB + 5G

Krachtige A15 Bionic-chip
Apple zorgt er altijd voor dat hun toestellen zijn voorzien van krachtige chips zodat je alle apps en games gewoon zonder problemen uitvoert.

Touch ID voor een goede beveiliging
Deze iPad Mini heeft een geen thuisknop meer, maar Apple heeft de vingerafdrukscanner wel meegenomen naar deze nieuwe generatie

Overal supersnel internet via 5G-verbinding
Deze variant van de iPad Mini 2021 heeft een 5G-modem waardoor je overal verbinding maakt met 5G.

Verbeterde selfiecamera met Center Stage
De camera aan de voorkant van deze iPad Mini 2021 heeft dit keer een 12MP-sensor gekregen met een grote kijkhoek. De slimme software zorgt ervoor dat je tijdens videogesprekken of video's altijd goed in beeld bent.

Groter scherm, kleinere iPad
Deze generatie van de iPad mini is nog compacter dan zijn voorganger, maar het scherm is juist een stuk groter geworden.


Over Apple Pencil (2e generatie)


.Met Apple Pencil 2 is het gefriemel met kabeltjes en connectors verleden tijd. Deze stylus werkt namelijk geheel draadloos. Verbind de stylus met je iPad Pro, iPad Air (2020/2021/2022) of iPad Mini 6 via magnetisme aan de zijkant van je tablet en ga daarna direct aan de slag met schrijven of tekenen. Dit is ook de plek waar je jouw pencil draadloos oplaadt.

Dankzij de drukgevoeligheid maak je schaduwen door de pencil schuin te houden en varieer je in lijndikte door simpelweg harder of zachter te drukken. Door 2 keer op de stylus te tikken wissel je van tool in programma's als Adobe Photoshop CC. Deze tools programmeer je zelf, zodat je jouw favoriete hulpmiddelen binnen handbereik hebt en je lekker in je workflow blijft.

Waar wacht je nog? 

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 28 August
Advertentie id: 1358005
    [ ]     83 bezoeken